Naujausi receptai

Kai ateina šilti, vasariški orai – dingsta noras ilgai stovėti prie puodų. Norisi pasimėgaut kiekvienu saulės spinduliu, todėl ir maisto gaminimą patogiau perkelti į lauką.
Naminiai vištienos sparneliai ir skaniausias padažas su pelėsiniu VILVI Memel blue sūriu. Šis tandemas sužadins visus skonio receptorius!
Fettuccinni pasta pomidorų padaže su chorizo dešrelėmis ir Vilkyškių original cream cheese - paragavus akimirksniu nukels į Italiją!
Cream cheese su špinatais bei artišokais įdaru užkamšyta, tąsiu sūriu užkepta, burnoje tirpstanti vištiena. Jaukus patiekalas sekmadienio vakarienei, o gal net šventiniam stalui!
Šie užkandžiai su VILVI Memel Piquant sūriais ne tik gražiai papuoš stalą, bet ir savo skoniu maloniai nustebins daug ko mačiusius svečius!