Receptai

Grilyje kepti krevečių iešmeliai su lydytu mėlynuoju pelėsiniu sūriu

4 porcijoms reikės:

  • 500 g didžiųjų tigrinių krevečių (valytų, be kiautų, su uodegomis)
  • 1 indelio (140 g) lydyto mėlynojo pelėsinio sūrio VILVI Memel Blue
  • Čiabatos (patiekimui)
  • Laimo skiltelių (patiekimui)
  • Petražolių, kalendrų lapelių (patiekimui)

Žolelių marinatui reikės:

  • 5 v.š. alyvuogių aliejaus
  • 2 v.š. laimo sulčių
  • 1 v.š. medaus
  • 4 skiltelių česnako
  • 2 v.š. smulkintų švežių petražolių
  • 2 v.š. smulkintų šviežių kalendrų
  • Druskos, pipirų (pagal skonį)
  • Aitriosios paprikos (pagal skonį)
Dalinkis su draugais

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *