Receptai

Pelėsiniu sūriu įdarytos datulės su skrudintais migdolų riešutais ir medumi

Datulės, įdarytos pelėsiniu VILVI Memel blue sūriu? O taip, tiesiog tobulas derinys, kurį privaloma išbandyti!

INGREDIENTAI

Jums reikės:

  • 250 g šviežių, minkštų datulių
  • 100 g pelėsinio sūrio „VILVI Memel Blue“
  • Žiupsnio migdolų drožlių
  • Kelių v. š. skysto medaus

Gaminimo eiga:

Ant įkaitusios keptuvės paskrudinkite migdolų drožles, jei reikia, šiek tiek pasmulkinkite ir perkelkite į lėkštę ramiai atvėsti. Datules įpjaukite išilgai (iki kauliuko, ne iki galo) ir nukaulinkite. Į kiekvieną datulę įdėkite gabalėlį „VILVI Memel Blue“ pelėsinio sūrio, užspauskite kraštelius. Apšlakstykite šviežiu medumi bei migdolų drožlėmis. Kad sūris atsiskleistų visu skoniu, patiekite kambario temperatūros, serviruokite kaip vieno kąsnio užkandžius.

Dalinkis su draugais

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *