Datulės, įdarytos pelėsiniu VILVI Memel blue sūriu? O taip, tiesiog tobulas derinys, kurį privaloma išbandyti!
INGREDIENTAI
Jums reikės:
- 250 g šviežių, minkštų datulių
- 100 g pelėsinio sūrio „VILVI Memel Blue“
- Žiupsnio migdolų drožlių
- Kelių v. š. skysto medaus
Gaminimo eiga:
Ant įkaitusios keptuvės paskrudinkite migdolų drožles, jei reikia, šiek tiek pasmulkinkite ir perkelkite į lėkštę ramiai atvėsti. Datules įpjaukite išilgai (iki kauliuko, ne iki galo) ir nukaulinkite. Į kiekvieną datulę įdėkite gabalėlį „VILVI Memel Blue“ pelėsinio sūrio, užspauskite kraštelius. Apšlakstykite šviežiu medumi bei migdolų drožlėmis. Kad sūris atsiskleistų visu skoniu, patiekite kambario temperatūros, serviruokite kaip vieno kąsnio užkandžius.