4 porcijoms reikės:
- 500 g didžiųjų tigrinių krevečių (valytų, be kiautų, su uodegomis)
- 1 indelio (140 g) lydyto mėlynojo pelėsinio sūrio VILVI Memel Blue
- Čiabatos (patiekimui)
- Laimo skiltelių (patiekimui)
- Petražolių, kalendrų lapelių (patiekimui)
Žolelių marinatui reikės:
- 5 v.š. alyvuogių aliejaus
- 2 v.š. laimo sulčių
- 1 v.š. medaus
- 4 skiltelių česnako
- 2 v.š. smulkintų švežių petražolių
- 2 v.š. smulkintų šviežių kalendrų
- Druskos, pipirų (pagal skonį)
- Aitriosios paprikos (pagal skonį)
GAMINIMO EIGA:
Visą receptą rasite: https://www.lamaistas.lt/receptas/grilyje-kepti-kreveciu-iesmeliai-su-lydytu-melynuoju-pelesiniu-suriu-85333