Receptai

Bulvių ir čorizo kroketai ant kreminio, švelnaus varškės padažo

Bulvių ir čorizo kroketai ant kreminio, švelnaus varškės padažo su česnakais, krapais ir VILVI grietine – skonis, kurį norisi kartoti!

INGREDIENTAI

Jums reikės:

  • 500g virtų bulvių
  • 70g čorizo
  • 4g druskos
  • 30g bulvių krakmolo
  • 1 kiaušinio trynio
  • 0/5 svogūno
  • 2 skiltelės česnako
  • džiuvesėlių

Gaminimo eiga:

  1. Pradedame virti bulves, kol bulvės verda pasigaminame čorizo įdarą.
  2. Ant keptuvės kepame svogūną, tada čorizo, šiek tiek pakepkite ir dėkite česnaką.
  3. Kai bulvės išverda, nupilkite vandenį, dėkite ant nedidelės kaitros ir dar šiek tiek nugarinkite.
  4. Bulves pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su keptu čorizo įdaru, krakmolu, kiaušinio tryniu, druska.
  5. Formuokite į vienodo dydžio rutuliukus ir apvoliokite džiuvesėliuose.
  6. Kepkite karštame aliejuje.
  7. Vilvi varškę sumaišykite su 3 skiltelėm česnako, krapais, druska ir grietine ir valgykite kartu su bulvių kroketais.

Skanaus! 

Dalinkis su draugais

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *