Bulvių ir čorizo kroketai ant kreminio, švelnaus varškės padažo su česnakais, krapais ir VILVI grietine – skonis, kurį norisi kartoti!
INGREDIENTAI
Jums reikės:
- 500g virtų bulvių
- 70g čorizo
- 4g druskos
- 30g bulvių krakmolo
- 1 kiaušinio trynio
- 0/5 svogūno
- 2 skiltelės česnako
- džiuvesėlių
Gaminimo eiga:
- Pradedame virti bulves, kol bulvės verda pasigaminame čorizo įdarą.
- Ant keptuvės kepame svogūną, tada čorizo, šiek tiek pakepkite ir dėkite česnaką.
- Kai bulvės išverda, nupilkite vandenį, dėkite ant nedidelės kaitros ir dar šiek tiek nugarinkite.
- Bulves pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su keptu čorizo įdaru, krakmolu, kiaušinio tryniu, druska.
- Formuokite į vienodo dydžio rutuliukus ir apvoliokite džiuvesėliuose.
- Kepkite karštame aliejuje.
- Vilvi varškę sumaišykite su 3 skiltelėm česnako, krapais, druska ir grietine ir valgykite kartu su bulvių kroketais.
Skanaus!