Receptai

Kremiška „lazanijos” sriuba su vištiena

Jei mėgstate lazaniją ir sriubas, ši sriuba tiesiog skirta jums. Tobulo švelnaus skonio, tokia kremiška, kuria norisi mėgautis ilgai ir neskubant. Soti, gardi ir nesudėtingai paruošiama – ji tobulai tiks jaukiems pietums ar vakarienei.

INGREDIENTAI

Jums reikės:

  • 1.5 litro vištienos sultinio (arba daržovių sultinio)
  • 500 gramų vištienos krūtinėlės (arba šlaunelių mėsos)
  • 200 gramų rudųjų pievagrybių (arba paprastų baltųjų)
  • 200 mililitrų grietinėlės (naudojau riebią, bet tinka ir liesesnė)
  • 10 vienetų lazanijos lakštų
  • 150 gramų Vilkyškių varškės užtepėlės 
  • 50 gramų kietojo VILVI Grand Reserve sūrio
  • 2 saujos špinatų (apie 60 g)
  • 1 vienetas svogūnų (nedidelio)
  • 3 šaukštai kvietinių miltų (apie 30 g)
  • 1 šaukštelis itališkų žolelių
  • 4 skiltelės česnako
  • pagal skonį druskos
  • pagal skonį juodųjų pipirų
  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukštas sviesto

Patiekiant:

  • pagal poreikį baziliko (ar kitų žalumynų)
Dalinkis su draugais

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *