Receptai

Įdaryti pievagrybiai su krabų lazdelėmis ir sūriu

Be galo skanus užkandis, kuris gardus tiek šiltas, tiek atvėsęs. Įdaro ingredientais ir prieskoniais galite varijuoti drąsiai! Beje, jei įdaro šiek tiek liktų (tas labai priklausys nuo kepurėlių dydžio), galite įdaryti ir daugiau pievagrybių arba jį panaudoti karštiems sumuštiniams ar tortilijų suktinukams.

INGREDIENTAI

Jums reikės:

  • 20 vienetų pievagrybių (naudojau didesnius)
  • 150 gramų krabų lazdelių
  • 150 gramų Vilkyškių varškės užtepėlės su žalumynais
  • 100 gramų puskiečio Vilvi Gouda sūrio
  • 40 gramų panko džiūvėsėlių (arba paprastų džiūvėsėlių, o versijai be glitimo – migdolų miltų)
  • 2 skiltelės česnako
  • 1 šaukštelis itališkų žolelių (arba džiovintų čiobrelių ar raudonėlio)
  • 1 sauja svogūnų laiškų (arba smulkintų petražolių, nebūtina)
  • 0.5 šaukšto vorčesterio padažo (nebūtina)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • pagal skonį druskos
  • pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Dalinkis su draugais

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *