Receptai

Kietojo sūrio sausainiai su pelėsiniu sūriu

Dviejų sūrių sausainiai

Na ką, mielieji!

Pradedam galvoti apie šventinius susibūrimus, ką dėti ant užkandžių stalo ir kaip pamaloninti savo draugus bei kolegas naminiais dviejų sūrių sausainiais 🌲🧀

Kepam!

Dviejų sūrių sausainiai

Jums reikės:

  • 100g sviesto
  • 5 juodųjų pipirų mikso
  • pusės a.š. kumino
  • 100g kietojo sūrio VILVI MEMEL Prussia 3 mėn. (tinka ir ilgiau brandinti)
  • 60g pelėsinio sūrio MEMEL Blue
  • 100g miltų
  • čiobrelių

Gaminimo eiga:

Į virtuvinį kombainą dėkite sviestą (galite pakapoti mažesniais gabalėliais), sutarkuotą kietąjį sūrį VILVI MEMEL, dėkite laužytą MEMEL BLUE pelėsinį sūrį, čiobrelius, pipirus, kuminą ir miltus. Viską paruoškite iki vientisos masės.

Tuomet įsukite į maistinę plėvelę, suformuokite dešrą ir dėkite į šaldytuvą.

Palaikykite jame 1-1,5 val.

Ištraukę iš šaldytuvo, supjaustykite 1cm riekelėmis ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę 15-ai minučių.

Luktelėkite, kol atvės  ir ragaukite.

SKANAUS!

Tips’ai:

  • Sausainiams galite rinktis ir VILVI Memel Reserve 12 mėn. ar 18 mėn. sūrį. 
Dalinkis su draugais

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *