
18 Rgs Gražus ruduo su figomis, kriaušėmis ir sūriu (receptai)
Taip kaip mes rudenį pasidabiname paltais, batais, megztiniais, švarkais ir tiesiog daugiau gražių sluoksnių bei derinių ant savo kūno, išsiskiriančiais įspūdingesnėmis medžiagomis bei raštais drabužiais, taip ir gamta. Gamtoje medžiai ir visa kita pradeda spalvintis kurdami natūralius paveikslus, prieš tai pateikdami gausybę gėrybių: vaisių ir daržovių.
Kriaušės figos ir sūris
Kaip jau turėjote suprasti, kalbėsiu apie rudens gėrybes ir ką iš jų skanaus pasigaminti su meile sūriui arba kitaip tariant #mylisuri.
Praeitų metų rudenį su kriaušėmis gaminome sriubą. Kviečiu prisiminti:
Rudeniška kriaušių, morkų ir saldžių bulvių sriuba su sūriu ir riešutais – hygge vakarui
Tuomet šiek tiek vėlyvesnį rudenį su obuoliais ir sūriu gaminome pyragą:
Šiemet į pasimatymą kviečiame figas. Na, ir kriaušaites.
Keptos kriaušės ir figos, įdarytos riešutais ir sūriu
Jums reikės:
- Figų (2-4 vnt, priklausomai nuo valgytojų skaičiaus)
- Kriaušių (taip pat priklausomai nuo valgytojų skaičiaus)
- „Vilkyškių pieninės” sūrio su mėlynuoju pelėsiu „Memel Blue“
- Medaus
- Graikinių riešutų
Gaminimo eiga:
Figas įpjaukite kryžiumi, taip, jog ji pasidalintų į keturias dalis. Bet ne iki galo.
Kriaušes išskaptuokite.
Graikinius riešutus susmulkinti.
Medų galite patirpdyti.
Tuomet į kriaušes ir figas pridėkite pjaustyto arba trupinto sūrio su mėlynuoju pelėsiu „Memel Blue“.
Figas kepkite 8min 180 laipsnių temperatūroje.
Kriaušės reiktų 12min.
Galima variacija
Figas ir kriaušes galite pakepti truputį ilgiau, jog jos dar labiau suminkštėtų ir tokią užtepėlę galite pateikti ant mėgstamos baltos duonos.
Jeigu norite, galite iškart pasigaminti brusketas.
Panašiai kaip šiame sexy užkandukų recepte su persikais.
Crostini su mėlynojo pelėsiniu sūriu, keptu persiku, baziliku ir medumi
Rudeniška pica su kumpiu, figomis, kriaušaitėsmis ir vynuogėmis
Jums reikės:
- Picos pagrindui: 1kg miltų, 30g druskos, 6g mielių, 500ml vandens
- „Vilkyškių pieninės” sūrio su mėlynuoju pelėsiu „Memel Blue“
- „Vilkyškių pieninės” sūrio „Prussia“
- Alyvuogių aliejaus
- Riešutų (mėgstamų)
- Juodųjų pipirų
- Kumpio (naudojau Prosciutto)
- Kriaušių
- Figų
- Vynuogių
- Juodųjų pipirų
- Rukolos arba špinatų
Gaminimo eiga:
Jeigu gaminsite tešlą patys, tuomet reiktų viską sumaišyti, gerai išminkyti ir bent valandą, įvyniotą į plėvelę reikėtų pakildinti. Esu mačius italų, kurie tešlą laiko parą šaldytuve. Tai kaip ir vieno atsakymo nėra. Rinkitės pagal laiką.
Tuomet tešlą gerai iškočioti. Bet nepadarykite jos siūlyškai plonos. Mat gali sukepti.
Jeigu atvirai, aš tešla pirkau vienoje picerijoje – žinai, kad gerai padaryta ir sutaupai laiko.
Ant picos tešlos labai gausiai pilkite aliejaus. Papipirinkite.
Dėkite pjaustytas kriaušes, figas, vynuoges, riešutus ir kumpį.
Sūrį su mėlynuoju pelėsiu dėkite kubeliais, o „Prussia“ patarkuokite. Negailėkite.
Galite užmesti špinatų ir juos kepti kartu. Galite rukola pagardinti ištraukus picą iš orkaitės.
Kepti picos režimu 180 laipsnių temperatūroje 12min.
Galima variacija
Drąsiai naudokite ir interpretuokite su savo mėgstamais ingredientais.
cialis
Parašytas 12:43h, 08 vasarioWhen I initially commented I clicked the „Notify me when new comments are added“ checkbox and now each
time a comment is added I get four e-mails with the same comment.
Is there any way you can remove me from that service?
Appreciate it!
qsmwbjvp
Parašytas 02:00h, 26 gegužėserythromycin vs tetracycline erythromycin online
kikjgrmq
Parašytas 13:11h, 29 gegužėserythromycin for ear infection
xvhzdheh
Parašytas 21:40h, 01 birželioerythromycin ophthalmic ointment http://erythromycin1m.com/#
ujlkrdqk
Parašytas 10:38h, 05 birželioerythromycin abbreviation http://erythromycinn.com/#
kwztvvwp
Parašytas 01:09h, 09 birželiohttp://erythromycin1m.com/# erythromycin side effects
yozeswkl
Parašytas 12:50h, 12 birželioerythromycin eye drops is erythromycin a penicillin
jalksmei
Parašytas 19:18h, 23 birželiohydroxychloroquine 200mg for sale hydroxychloroquine 200 mg price order hydroxychloroquine online cheap alberta