Per Velykas kiaušiniai turi būti tokie skanūs, kad norėtųsi jų ragauti iki pat paskutinio kąsnelio! Nusprendėme pagaminti tris skirtingas įdarytų kiaušinių variacijas – kiekviena su savitu skoniu ir nuotaika. Vienoje jų pagrindiniu herojumi tapo išskirtinis VILVI Memel Blue sūris su mėlynuoju pelėsiu. Jo intensyvus, sodrus skonis puikiai susidraugavo su saulėje džiovintais pomidorais – rezultatas nustebino! Buvo taip gardu, kad norėjosi ne tik paragauti, bet ir kartoti, ir dalintis. Velykoms – daugiau skonio!
INGREDIENTAI ( iš viso virti 8 kiaušiniai)
Įdaryti kiaušiniai su VILVI Memel Blue sūriu:
- Keturi tryniai
- VILVI Memel blue sūrio (šaukštelis)
- Šaukštelis dijon garstyčių šaukštelis
- Žiupsnelis juodųjų pipirų
- Žiupsnelis druskos
- Keletas saulėje džiovintų pomidorų (susmulkinti)
Aštresnis variantas:
- Keturi tryniai
- Šaukštelis aštraus padažo
- Šaukštelis majonezo
- Žiupsnelis rūkytos paprikos
- Žiupsnelis druskos
- Žiupsnelis juodųjų pipirų
Paprastasis variantas:
- Šiek tiek krapų
- Keletas marinuotų agurkėlių (smulkiai supjaustyti)
- Šaukštelis majonezo
- Žiupsnelis druskos
- Žiupsnelis juodųjų pipirų
Gaminimo eiga:
Užvirkite vandenį, įdėkite šiek tiek druskos ir sudėkite kiaušinius (šiuo atveju buvo virti 8 kiaušiniai ir gaminti visi trys deriniai). Kiaušinius virkite 7-8 minutes.
Nulupkite kiaušinius, perpjaukite per pusę ir išimkite trynius. Trynius atskirame inde ruoškite su norimu įdaru – rinkitės įdarytus kiaušinius su VILVI Memel blue sūriu, aštresnį variantą ar paprastą variantą.
Skanaus!