Skaniausias karštas sumuštinis yra karštas sumuštinis su daug sūrio. Dar skanesnis nei skaniausias sumuštinis yra su VILVI Memel Prussia ir Memel Blue pelėsiniu sūriais. O jei dar pridėsite naminį slyvų čatnį… Mmm, tobula!
INGREDIENTAI
Naminiam čatniui (2 porcijoms) Jums reikės:
- 1 šaloto
- 4 slyvų
- 1 – 1,5 šaukšto rudo cukraus
- šaukšto alyvuogių aliejaus
- šiek tiek garstyčių užtepimui ant duonos
- 4 riekių sourdough duonos
- VILVI Memel Prussia sūrio riekelėmis
- VILVI Memel Blue pelėsinio sūrio
Gaminimo eiga:
1. Naudojame duoną, kuri turi pakankamai tvirtumo, bet viduje yra porėta (tam idealiai tinka klasikinė raugo sourdough).
2. Supjaustome šaltą, pasiruošiame slyvas (išimame kauliukus, perpjauname jas per pusę).
3. Prikaistuvyje įkaitiname alyvuogių aliejaus, dedame šalotus (juos šiek tiek pakepiname), dedame rudą cukrų ir slyvas. Troškiname, kol įgauna padažo/chatnio tekstūrą.
4. Duonos riekes paskrudiname ant sviesto. Apskrudiname vieną riekių pusę, apverčiame ir viską sluoksniuojame ant apskrudusios pusės.
5. Pirmiausia riekes ištepame garstyčiomis.
6. Tada dedame VILVI Memel Prussia sūrio perlenktas riekeles ant duonos. Tada ant vienos duonos riekės dedame slyvų chatnį, o ant kitos – Memel blue pelėsinį sūrį.
7. Viską suvožiame į vieną sumuštinį, į keptuvę įdedame sviesto gabalėlį.
8. Sumuštinį prispaudžiame sunkiu daiktu, pvz puodu, kad suformuotume plutelę ir padėtume sūriui lydytis.
Skanaus!