Fettuccinni pasta pomidorų padaže su chorizo dešrelėmis ir Vilkyškių original cream cheese – paragavus akimirksniu nukels į Italiją! Puiki idėja pietums ar vakarienei – liksite sužavėti.
INGREDIENTAI
- Sviestas
- Aliejus
- 3 šalotiniai svogūnai
- 2 salierų stiebai
- Čiobreliai
- 400g konservuotų pomidorų savo sultyse
- 2 v. š. koncentruotos pomidorų pastos
- 1 indelio Vilkyškių Original cream cheese
- Šiek tiek VILVI Memel PRUSSIA sūrio
- 300g Chorizo dešrelių
- Raudono vyno
- Fettuccinni pastos
- Druskos
- Pipirų
Gaminimo eiga:
Pirmiausia pasiruoškite visus ingredientus.
Susipjaustykite svogūną, salierą, chorizo dešreles. Įkaitinkitę keptuvę, įdėkite sviestą, jam išsilydžius suberkite svogūną.
Kai svogūnas skaniai pakeps ir pagels, įpilkite šiek tiek aliejaus ir suberkite salierą. Leiskite viskam dar pakepti apie 5 min.
Tuomet supilkite konservuotus pomidorus ir juos sutraiškykite, įdėkite pomidorų pastą, čiobrelius, šiek tiek papipirinkite ir jei norisi padruskinkite, leiskite viskam pasitroškinti kelias minutes.
Įkaitinkite kitą keptuvę, sudėkite chorizo dešreles, kai jos iškeps ir apskrus, supilkite vyną, leiskite alkoholiui išgaruoti.
Tuo pačiu metu pasiruoškite puodą su vandeniu, vandenį padruskinkite ir užvirinkite, dėkite makaronus ir virkite pagal instrukciją, Al dente makaronams virkite viena minute mažiau.
Į pomidorų masę įdėkite Vilkyškių original cream cheese ir viską gerai išmaišykite, tai darykite likus porai minučių iki makaronai išvirs.
Jei padažas atrodo per tirštas įpilkite vieną samtį vandens, kuriame virė makaronai.
Kai makaronai išvirs, juos nukoškite ir sudėkite į keptuvę su pomidorų padažu, viską gerai sumaišykite.
Metas serviruoti, į lėkštę įdėkite makaronus, gausiai užpilkite padažu, uždėkite chorizo dešreles ir žinoma nepamirškite patarkuoti dar sūrio!
Skanaus!