Receptai

Mini blyneliai su varškės užtepėle ir lašiša

Mini blyneliai sekmadienio pusryčiams!

INGREDIENTAI

Jums reikės:

Blyneliams:

  • 1 kiaušinio
  • 2 šaukštų Vilkyškių varškės užtepėlės su česnakais
  • 2 šaukštų gyvūninio arba augalinio pieno, arba vandens
  • 40 g kvietinių miltų
  • 2 šaukšttų aliejaus, tinkamo kepimui
  • 1/2 šaukštelio kepimo miltelių + citrinos sulčių šlakelio

Patiekti:

  • rūkytos lašišos
  • Vilkyškių varškės užtepėlės su česnakais
  • grietinės
  • šviežių krapų

Gaminimo eiga:

Blynelių tešlai, išplakite kiaušinį ir sumaišykite su pienu, aliejumi, druska, užtepėle.

Įmaišykite kepimo miltelius, nugesintus citrinos sultimis ir miltus.

Palikite 15 min. pastovėti, tuomet kepkite mini blynelius ant sausos įkaitintos keptuvės kol tolygiai paruduos.

Blynelius patiekite su šūkyta lašiša, grietine, varškės užtepėle ir krapais.

Skanaus!

Dalinkis su draugais

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *