Traškių brusketų rinkinys neįprastai

Traškių brusketų rinkinys neįprastai

Brusketos / bruschetta yra toks užkandis, kuris priklauso nuo jūsų fantazijos.

Ruošiant jas galima varijuoti skirtingais skoniais, spalvomis, naudoti įvairius produktus. Be abejo, sūris čia tiks visada. Paruošėme tris variantus su „VILVI“ sūriais: mocarela, „MEMEL 12 mėn.“ ir „MEMEL Piquant su bazilikais“.

Brusketoms su itališka duona “Ciabatta” ir mocarela: 

  • Itališkos duonos “Ciabatta” (rinkausi šviesią)
  • alyvuogių aliejaus 
  • 1 „VILVI“ mocarelos sūrio 
  • skirtingų spalvų pomidorų
  • Gervuogių
  • Baziliko lapelių
  • Druskos
  • Pipirų

Brusketoms su prancūzišku batonu jums reikės: 

  • Prancūziško batono
  • Alyvuogių aliejaus 
  • Saujelės puskiečio sūrio „MEMEL Piquant su bazilikais“ 
  • Aviečių 
  • Saujelės kietuojo sūrio „MEMEL Reserve 12 mėn.“ 
  • Persiko 
  • Šviežių čiobrelių

Gaminimo eiga: 

Itališką duoną “Ciabatta” ir prancūzišką batoną supjaustykite, apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Bagetes apdėkite šviežiais čiobrelių lapeliais.

Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių. Pakepkite 7min.

Tuomet prancūziško batono riekeles apibarstykite tarkuotais sūriais, „MEMEL Reserve 12mėn.“ ir „MEMEL Piquant su bazilikais“.

Tada dar pakepkite apie 3min. 

Ant iškeptos čiabatos uždėkite plėšytą mocarelą ir įvairius pomidorus. Mes žaliuosius ir raudonuosius pomidorus. Uždėkite kelias gervuoges. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir pipirų, papuoškite šviežio baziliko lapeliais.

Ant iškepto prancūziško batono su „MEMEL Reserve 12mėn.“ uždėkite riekelėmis pjaustytą persiką ir šilauogę.

Ant iškepto prancūziško batono su „MEMEL Piquant su bazilikais“ uždėkite avietes. 

Skanaus! 

Komentarų dar nėra

Palikite komentarą