Pikantiškas užkandis su mocarela, pelėsiniu sūriu, karamelizuotais svogūnais ir kriaušėmis

Pikantiškas užkandis su mocarela, pelėsiniu sūriu, karamelizuotais svogūnais ir kriaušėmis

Lengvas, bet truputį pikantiškas užkandis su mocarela, pelėsiniu sūriu, karamelizuotais svogūnais ir kriaušėmis.

Foto: „Lamų Slėnis“.

Jums reikės:

Jums reikės:

  • riekės mėgstamos duonelės
  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus
  • tarkuoto mocarelos sūrio
  • karamelizuotų svogūnų
  • 150 g mėlynojo pelėsinio sūrio „Memel Blue“
  • rozmarinų lapelių
  • saujelės gražgarsčių
  • plonai pjaustytos kriaušės
  • žiupsnelio juodųjų pipirų

Gaminimo eiga:

Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Duoneles apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir tolygiai pabarstykite mocarelos sūriu, paskirstykite karamelizuotus svogūnus, mėlynąjį sūrį ir rozmariną.

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir kepkite užkandį 8­–10 min, kol išsilydys sūris ir apskrus duonos krašteliai. Patiekite su kriaušėmis bei gražgarstėmis, pagardinkite žiupsneliu juodųjų pipirų ir trupintu sūriu „Memel Blue“.

Čyz!

Žymos:
,
Komentarų dar nėra

Palikite komentarą